sreda, 27. april 2016

NOTD: Kiko 295 Cerulean Blue

V prejšnjem tednu sem kupila kar 11 barvnih lakov, med njimi tudi 3 Kiko lake. Prvič sem bila v Kiko trgovini v Tiare nakupovalnem središču v sosednji Italiji. Pričakovala sem precej več izbire različnih barv in sem bila zaradi tega malo razočarana. Na spletu jih je precej več na razpolago. Če me spomin ne vara, prodajajo 4 različne linije lakov, sama sem izbrala lake iz standardne linije. Steklenička vsebuje 11ml laka, cena 1.90€. 
Malo mi je moteče, ker na spletu so tudi imena lakov, medtem ko je na sami steklenički le številka odtenka.

To so moji prvi laki te znamke in glede na evforijo okoli njih, sem si jih res želela preizkusiti. Kot prvi lak sem izbrala Kiko 295, ki je živo modre barve in odlično popestri trenutno vreme - dež, oblačnost in nizke temperature :) V samo barvo sem se povsem zaljubila! Je še bolj čudovita kot v sami steklenički in tudi moški del družine je bil navdušen nad njo, kar niti ni presenečenje, saj je to barva tovornjaka, ki ga je včasih imel oče.


Nanesla sem dva sloja laka. Na videz je čopič precej podoben kot pri Golden Rose lakih, vendar sem z njim lažje manevrirala in naredila lepšo linijo pri obnohtni kožici. Lak je malenkost gostejše konsistence, zato je nanašanje tankih slojev težje, vendar to zame ni moteče. Suši se precej hitro.


Trenutno lahko rečem le to, da sem res vesela, da sem jih končno preizkusila. Upam, da bosta tudi ostala dva odtenka tako super kot tale!

4 komentarji :

  1. Jst sm nora na Kikove izdlke. 🙂 Samo hodim v Villach, ker sem blizu doma in je trgovina kar dobro založena.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Verjamem! Mene daje že precejšnje navdušenje in se sama sebe sprašujem, zakaj jih nisem že prej preizkusila :)

      Izbriši
  2. Waaav, Kiko ma res ful fine lakce in tudi obstojni so :) super blog x

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Se strinjam, zdijo se mi eni izmed boljših, ki sem jih dosedaj preizkusila :) hvala ;)

      Izbriši

Copyright © 2015 Mojčin kotiček