ponedeljek, 4. april 2016

Nežno roza manikura - Essence I love Brasil

Roza barvo obožujem že odkar pomnim zase, zato ni presenečenje, da imam največ lakov prav v roza odtenkih. Tokrat sem izbrala moj najljubši lak v tej barvi Essence LE Viva Brasil - I <3 Brasil, ki se zelo lepo nanaša, je prekrivalen v dveh nanosih in precej hitrosušeč.

Na splošno sem z Essencevimi laki precej zadovoljna. Povprečno mi zdržijo 2-3 dni, z dobrim nadlakom se obstojnost podaljša tudi do 4-5 dni. Večje obstojnosti niti ne potrebujem, saj vedno zamenjam lak po četrtem dnevu, ker postane narastek že malenkost viden in meni osebno tudi moteč.

6 komentarjev :

  1. Ful lep odtenek! Tale krtača za obraz, ki je na zgornji fotki pa je meni super! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) Mimogrede za tole krtačo za obraz si bila ti povod, da sem jo sploh kupila in je res super!

      Izbriši
  2. Aaaa, danes pa tudi jaz lakiram nohtke v pinky. :D Nisem ljubiteljica te barve, ampak sem dobila L'Orealov lak od prijateljev - namenoma v bright pink barvi in se spodobi preizkusit. :P sicer pa se strinjam glede obstojnosti, nima veze, če zdrži 4 dni ali pa če bi zdržal 14 dni, ker itak menjamo barve. :D (Natalija)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Upam, da ti bo lak kljub temu všeč :) hehe to pa drži, po par dnevih vedno menjam manikuro ali zaradi narastka ali ker zato, ker se naveličam barve :D

      Izbriši

Copyright © 2015 Mojčin kotiček